TAPAHTUMAT

Vuoden 2021 tapahtumia:

Terassitapaaminen perjantaina 30.7. klo 18 alkaen. Tapaamispaikkana tuttuun tapaan Vaakunan terassi. Piipahda tai istahda pidemmäksi aikaa. Omakustanteinen.

Kesäretki Valamon luostariin lauantaina 4.9.2021

Kesäretki suuntautuu tänä vuonna Valamon luostariin. Lähdemme linja-autolla kohti Valamoa heti aamusta. Menomatkalla kahvittelemme Tertin kartanolla Mikkelissä. Valamossa meitä odottaa opastettu luostarikierros, lounas noutopöydästä sekä aikaa tutustua luostarimuseoon ja taidenäyttelyyn ja ostosmahdollisuuksiin.

Paluumatka tehdään itäistä reittiä pitkin. Enonkosken Maitolaiturilla nautitaan kahvit ja vielä pidetään toinen pysähdys Parikkalan patsaspuistossa.

Kymin 100-vuotissäätiön apurahan turvin yhdistys voi tarjota koko päivän retken edulliseen jäsenhintaan 35 euroa. Mukaan pääsee, vaikka ei jäsen olisikaan, silloin hinta on 55 euroa.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyy tämän kirjeen liitteenä olevasta esitteestä.

Minolainen kulttuuri ja Knossoksen palatsi -luento maanantaina 27.9. klo 18 Kouvolan pääkirjaston auditoriossa. Heikki Talvenmaa luennoi minolaisesta kulttuurista ja Knossoksen palatsista.

Oxi-juhla perjantaina 29.10. Juhlapaikka on vielä avoinna, mutta päivämäärä kannattaa laittaa kalenteriin. Luvassa on ruokaa, juomaa ja yhdessäoloa

Jaa: