Kokouskuulumisia 2018 (6.4.2018)

Kouvolan Seudun Suomi-Kreikka yhdistyksen vuosikokous pidettiin torstai-iltana 5.4. Ravintola Angelan tiloissa.

Illan aikana käsiteltiin vuosikokoukselle kuuluvat asiat. Hyväksyttiin vuosikertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Hyväksyttiin myös kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Yhdistyksen jäsenmaksuksi päätettiin entinen 15 e.

Yhdistyksen 29. toimintavuoden toimintaan on suunniteltu loppukesällä Pokrovan luostariretkeä Kirkkonummelle ja sen jälkeen Helsinkiin Uspenskin katedraalissa käyntiä. Toki kreikkalaista ruokaa tulee syödä myös retken aikana. Myös mielenkiintoisia konsertteja on tiedossa sekä perinteiset kesäinen illanvietto/terassitapaaminen ja loppuvuonna pikkujoulu tai Oxi-juhla.  Mahdollisesti myös ruokakurssi yritetään saada muutaman vuoden tauon jälkeen toteutumaan.


Kokouksessa valittiin myös hallitus, joka järjestäytyi vuosikokouksen jälkeen. Puheenjohtajaksi valittiin yrjö Määttänen, varapuheenjohtajaksi Kaija Varima ja sihteeriksi Pirjo Hopponen. Taloudenhoitajana toimii Mirja Lonka. Muut hallituksen jäsenet ovat Antti Akkanen ja Leena Lehtomäki.  


Kokouksen lomassa nautittiin pieniä kreikkalaisia herkkuja.